Atsiliepimai

Palikti atsiliepimą gali tik registruoti vartotojai

Apsipirkinėjome Megoje, pirkiniai buvo skirti kūdikio miegui, jei gerai įžiūrėjau, mus aptarnavo Vida, tik geriausi žodžiai, superinė apsipirkimo patirtis, ačiū! O dėl gaminių net neabejoju, nes visa šeima miega ant Lono:)

Dekoju pardavejai-konsultantei Neringai Paulauskei (Klaipeda), uz profesionalu ir nuosirdu aptarnavima. Ji yra ne tik gera savo srities specialiste, bet ir zmogus sugebantis puikiai bendrauti, t.y. patarti, pasakyti savo nuomome, nenuzeminant kito . Linkiu gerb. Neringai sekmes darbe ir daug patenkintu klijantu.AciuAusra

Sveiki, norėčiau padėkoti konsultantei-pardavėjai Daivai Giedrienei.Kadangi rinkomės nestandartinius čiužinius buvo labai svarbu sužinoti kuo daugiau apie kokybę ir gamybą. Su Daivos pagalba išsirinkome čiužinius, kurie mums ir tiko. Sakau didelis Ačiū Daivai ir Lono kolektyvui už greitą gamybą ir pristatymą. Rekuomenduoju :)

"Viskas puikiai. Jonė vaikams, Harmonija tėvams. Ačiū"

Čiužinys JONĖ

Niekada nebuvau gavusi tokio puikaus aptarnavimo jokiame kitame baldų salone Lietuvoje! Esu labai patenkinta, tikiuosi bėgant metams džiaugsiuosi lova taip pat, kaip aptarnavimu. Turint omenyje, kad Loną rekomendavę draugai vis dar džiaugias savo lovom (daugiau nei 3 metus), tikiu, kad manęs laukia tokia pat patirtis.

Puikus aptarnavimas parduotuvėje ir geranoriškas transporto skyriaus darbas, ptistatant užsakytas prekes.Ačiū!

Norėjau pasidžiaugti Kaune "Nemuno Baldų" centre dirbančia vadybininke Renata. Turėjome visokių nesklandumų besirinkdami čiužinius, bet žavėjausi šios vadybininkės rūpestingumu, profesionaliais patarimais ir betarpiška pagalba. Dėkui jai, už kantrybę ir savotišką bendradarbiavimą. O kad daugiau tokių profesionalių darbuotojų.

Norime padėkoti už profesionalų aptarnavimą konsultantei Vidai U. Atvykome su tikslu tik apsižiūrėti, tačiau gavę išsamią ir tuo pačiu konkrečią informaciją, užsisakėme ne tik lovą... Vien dėl tokios nuostabios darbuotojos neabejotinai visiems rekomenduosime apsilankyti Jūsų parduotuvėje.

Čiužinį kol kas išbandėme tik salone, tačiau likome labai maloniai nustebinti klientų aptarnavimo kokybe. Seniai teko sutikti tokį malonų, mylinti savo darbą ir besistengiantį dėl klientų, žmogų. Puikiausi įvertinimai Ozo salone dirbančiai Aleksandrai!

Likau maloniai nustebintas aktyvaus ir mandagaus aptarnavimo, gebėjimo suprasti mano padarytą žmogišką klaidą užsakymo metu bei sprendimo suradimą. Dar vienas dėkingas ir geriau miegantis klientas. Ačiū LONAS! :)

Gražus audinys,atrodo kokybiškai ,puiku!

"Džiaugiamės įsigiję VEGA PLIUS čiužinį. Manau, tai puikus gaminys kainos ir kokybės atžvilgiu. Ačiū už pagalbą renkantis čiužinį pardavėjai konsultantei Ligitai (Urmas) ir kurjeriams už pristatymą ir užnešimą į trečią aukštą. Ačiū!"

Čiužinys VEGA PLIUS

Labai minkštas ir komfortabilus. Jaučiuosi labai gerai išsimiegojusi.

Puiki konsultacija ,viskas išsamiai paaiškinta, prekė išsigyta pirmu vizitu

"Nuoširdžiai noriu padėkoti už nuostabų aptarnavimą, visų klausimų išsisprendimo. Profesionalūs malonus vėžėjai, profesionalios pardavėjos ir super aptarnavimas. Džiaugiamės nuostabiu kokybišku čiužiniu Tyla Plius - 10 balų už viską."

Čiužinys TYLA® PLIUS

Viskas super

Ačiū visiems už mūsų naują lovą! Danguolei Kaunienei (PC "BIG"), už profesionalų aptarnavimą, kompetenciją ir draugiškumą, užsakymas pristatytas laiku, surinkimo meistrai dirbo labai greitai ir sklandžiai. Ačiū visiems!

Daugiau kaip mėnesį naudoju antčiužinį Memospace 7. Džiaugiuosi, kad mokėjau ne už vardą, o už kokybę. Ačiū Lonui už mano miegą :). Taip pat ačiū Kauno Megos konsultantėms. Puikios darbuotojos.

Antčiužinis MEMOSPACE 7

Sveiki, dekoju montuotojams uz darba. Greiti, mandagus. Lonai pasiseke, kad turite tokius darbuotojus. Sekmes Lonai ir bukite sveiki. Pagarbiai, Vytautas

Puikus pasirinkimas, kokybiškas!