Apie mus

Šeimos verslas

Įkurta dar 1993 metais, lovų, čiužinių bei miegamojo aksesuarų gamybos įmonė LONAS jau daugiau nei 30 metų puoselėja geriausias šio verslo tradicijas bei taiko inovacijas didesniam komfortui ir sveikesniam gyvenimui. Bendradarbiaujant su dizaineriais ir kineziterapeutais, mums pavyko sukurti jūsų pripažinimą pelniusius gaminius kokybiškam miegui.

Kasdienė įmonės veikla paremta šeimos vertybėmis ir tradicijomis, mat jau dvi LONAS įkūrėjo Kazimiero Jakučio šeimos kartos sėkmingai prisideda prie lietuviškų lovų, čiužinių bei LONAS HOME namų tekstilės kūrimo ir gamybos tobulinimo.

Daugiau apie mus: LONAS Group istorija > https://www.lonasgroup.lt/lonas-group-istorija/

verslas

Pažadas. Komfortas. Pagarba. Komanda.

Tai – vertybės, kuriomis vadovaujamės kasdien. Taip dirbame ir su klientais, ir su kolegomis. Tęsime pažadus, kad pagaminsime ir pristatysime Jūsų gaminius sutartu laiku. Rūpinamės Jūsų komfortu nuo pirmo pokalbio telefonu ar salone iki pakuočių išsivežimo pristačius lovą į Jūsų namus. Girdime, gerbiame ir dėkojame už kiekvieną Jūsų žodį ir norą, ir stengiamės jį išpildyti. Kartu su Jumis esame viena komanda ir siekiame vieno tikslo – gero Jūsų miego su LONAS. Kasnakt.