−10%

Pledas DUNE

Nuo 58,50€ 65,00€

Tvarus, minimalistinio dizaino medvilninis pledas taps ir stilinga namų interjero detale, ir mylimiausiu apsikabinimu leidžiant vakarus gamtoje ar prie jūros. Sukūrėme šį pledą tiems, kuriems iki tobulos akimirkos trūksta lengvo ir jaukaus prisilietimo bei to gero jausmo viduje: įsigijau tvarų gaminį.

  Draugiškas gamtai pledas

  Lengvas ir minkštas

  Su kutais

Dydis
58,50€
65,00€
Pledas DUNE
58,50€
Pristatymas - 3 d.d.
Iki nemokamo pristatymo liko: 200,00€
Lizingo skaičiuoklė

Informacija

Pristatymas
Dydis
Sudėtis
Garantija

Subtilus senovę menantis raštas

Šios išaustos linijos – tai unikalus, ritmiškas raštas, atsikartojantis ne viename mūsų gaminyje. Tai – mūsų duoklė senosioms tradicijoms. Suaustas drobelės pynimo audimu jis dar labiau primena senuosius audinius. Taip papuoštas pledas leis prisiliesti prie praeities ir jaukiai pabūti dabartyje.

Ilgaamžis duetas: geriausios medvilnės savybės ir poliesterio tvirtumas

Tokia audinių dermė užtikrina pledų tvirtumą, švelnumą ir ilgaamžiškumą. Medvilnė – populiariausias tekstilės pluoštas, nes yra švelni odai ir pralaidi orui. Poliesterio pluoštas, įaustas į medvilnę, sutvirtina gaminius ir leidžia juos ilgai naudoti.

Arčiausiai jūsų odos – gamtai draugiškas gaminys

Šio pledo gamyboje panaudojome net 70% perdirbtos medvilnės, sertifikuotos GRS (angl. Global Recycle Standard – Pasaulinis perdirbimo standartas). Šis sertifikatas užtikrina, kad gaminyje naudojamos perdirbtos medžiagos, kurios yra draugiškos aplinkai ir saugios naudojimui.