−10%

Čiužinys MIEGĖ

Nuo 117,00€ 130,00€

Jei nesate išrankus miego paviršiui, šis čiužinys – jums. Pagamintas iš gamtai bei sveikatai draugiško putų poliuretano, jis lėtai dėvisi ir užtikrina komfortišką miegą. Dėl savo savybių šį čiužinį dažniausiai rekomenduojame vaikams ir paaugliams. Nors, tiesą pasakius, ant jo saldžiai išsimiegos kiekvienas.

  Antibakterinis užvalkalas užtikrina lengvą čiužinio priežiūrą

  Tvari Lono-Tec® I medžiaga yra lėtai besidėvinti ir draugiška aplinkai

  Tinka vaikams nuo 1 m. amžiaus

  Gaminiui taikoma 2 metų garantija dėl jo aukštos kokybės

Dydis
117,00€
130,00€
Čiužinys MIEGĖ
117,00€
Pristatymas - 13 d.d.
Iki nemokamo pristatymo liko: 200,00€
Lizingo skaičiuoklė
Čiužinys MIEGĖ
Antibakterinis užvalkalas su Lonofibre®

Pirmasis sluoksnis padeda palaikyti švarą. Audinį sudaro 100% poliesteris, kuris pasižymi antibakterinėmis savybėmis. Jame nesiveisia ir dulkių erkutės. Prireikus, užvalkalas patogiai nusiima atsegus užtrauktuką per visas 4 kraštines, todėl nereikės atidėlioti švaros dienos. Specialios Lonofibre® technologijos 3 sluoksnių užvalkalą galima skalbti iki 60°C temperatūroje, kurioje žūsta bakterijos ir yra geriausiai pašalinamos dėmės.

Čiužinį saugantis įdėklas L-Slip®

Jo funkcija – surinkti čiužinio dulkes ir taip saugoti namų aplinką. Be to, pagalvojome ir apie jūsų patogumą – dėl šio įdėklo medžiagos lengva nuvilkti ir užvilkti čiužinio užvalkalą. Tai palengvina čiužinio priežiūrą: jokio stumdymosi dėl to, kieno eilė rūpintis namų tvarka.

Elastingas sluoksnis Lono-Tec® I

Šį sluoksnį sudaro Lono-Tec® I medžiaga. Tai – itin pralaidus orui ir elastingas patentuotas putų poliuretanas. Lono-Tec® I pasižymi puikiomis ortopedinėmis savybėmis ir užtikrina teisingą atramą stuburui bei visai raumenų sistemai. Be to, ši medžiaga saugi sveikatai ir draugiška aplinkai.

Informacija

Čiužinio pristatymas ir seno išvežimas
Kietumas ir svorio rekomendacija
Išmatavimai
Garantija

Ramus miegas be kovų su alergija

Čiužinio pagrindas yra gaminamas iš orui itin pralaidžios medžiagos Lono-Tec® I, kuri sudaro nepalankią terpę pelėsiui, grybeliui bei dulkių erkutėms.

Prie švaros prisideda ir skalbiamas sintetinis užvalkalas. Sintetinis čia nereiškia „blogas”: jis užtikrina aukštesnę higieną. Švarioje aplinkoje miegas gilesnis ir saldesnis.

Kokybė, kokybė, kokybė: ji leidžia miegoti ramiai ilgus metus

Čiužinius nuo 1993 m. gaminame rankomis iki paskutinės siūlės. Tiesiog nėra kito būdo, norint užtikrinti aukštą gaminio kokybę.

Toks čiužinio nuglostymas lemia visų konstrukcinių detalių tikslumą. Kiekviena siūlė įsiūta tvirtai, kad neiširtų. Kiekviena medžiaga tiksliai gula ten, kur reikia, kad apsaugotų detales nuo deformacijos ar irimo.

Arčiausiai jūsų odos – sveikatai saugus čiužinys

Kuriame tvarius čiužinius, kurie jums leidžia vartoti lėčiau ir gyventi sveikiau. Ypatingą dėmesį skiriame medžiagų sudėčiai.

Kur galime, naudojame Oeko-Tex® sertifikuotas medžiagas. Šį sertifikatą turintys produktai yra saugūs ir tinkami net kūdikiams. O sintetines dalis, kurios būtinos čiužinio savybėms, apvelkame patentuotu įdėklu, kad šios tarnautų ilgai ir nedulkėtų.

Rekomenduojama Jums

50 000+ geriau miegančių klientų