−10%

Lova SQUARE

Nuo 1 710,00€ 1 900,00€
Dešinės pusės čiužinys
Kairės pusės čiužinys
Audiniai
Lovos kojelės
Dydis
Aksesuarai prie lovos
Dekoratyvinės pagalvės
1 710,00€
1 900,00€
Lova SQUARE
1 710,00€
Pristatymas - 24 d.d.
Iki nemokamo pristatymo liko: 200,00€
Lizingo skaičiuoklė
Lova SQUARE
Minkštas sluoksnis – antčiužinis su Memospace®

Jūsų kūną apgaubs minkštumo ir atsipalaidavimo jausmas. Tai dėl 5 cm Memospace® medžiagos, kuri yra sukurta NASA kosminių technologijų pagrindu. Ši medžiaga reaguoja į kūno šilumą, apgaubia iš visų pusių, atpalaiduoja raumenis ir palaiko taisyklingą stuburo padėtį.

Čiužiniai pagal jūsų poreikį

Galite rinktis kietesnius, minkštesnius arba abu skirtingus. Čiužinių pagrindas gaminamas iš išskirtinai aukšto, 18 cm aukščio kišeninių spyruoklių bloko. Jame kiekviename spyruoklė yra įvilkta į maišelį ir individualiai reaguoja į kūno spaudimą. Tokiu būdu čiužinys itin gerai prisitaiko prie kūno ir padeda formuoti tiesų stuburą.

Tvirtas tachtų pagrindas

Tachtų karkasas gaminamas iš spygliuočių masyvo. Viduje yra kišeninių spyruoklių blokas, kurio kiekviena spyruoklė individualiai reaguoja į kūno spaudimą. Spyruoklės yra 12,5 cm aukščio, todėl suteikia papildomą komfortą.

Priderintos kojelės

Atpalaiduojantis miegas iki pirštų galiukų, miegamojo dermė – iki lovos kojelių. Continental tipo lovos gaminamos su 12 cm medinėmis kvadratinėmis kojelėmis. Jūsų pasirinkimui - natūralaus ąžuolo, tabako arba juodos spalvos kojelės.

Skirtingo dydžio kvadratų ritmika modernios klasikos interjerui

Minkštas galvūgalis kvies ilgiau pabūti lovoje, atsiremti ir paskaityti knygą. O siūlėmis sukurtas kvadratų reljefiškumas suteiks kambariui subtilaus puošnumo.

Continental tipo lova yra aukštesnė nei įprastos, sudaryta iš trijų komforto sluoksnių: dviejų tachtų, dviejų čiužinių ir sujungimus išlyginančiu antčiužiniu. Visi sluoksniai veikia kartu, kad sukurtų karališko poilsio jausmą.

  Tvirta medžio masyvo konstrukcija

  Prabangų komfortą kurianti tachtų, čiužinių ir antčiužinio kombinacija

  Minkštas galvūgalis leidžia patogiai atsiremti

  Lova manufaktūroje gaminama asmeniškai jums

Informacija

Pristatymas ir surinkimas
Išoriniai lovos matmenys
Garantija

Kad miškai žaliuotų

Jūsų lova kitą pavasarį prigis medeliu. Už kiekvieną įsigytą lovą pasodinsime po medį LONAS miške.

Daugiau informacijos: Kad Lietuva žaliuotų: „LONAS“ sodins po medelį už kiekvieną Baltijos šalyse klientų įsigytą lovą >

Lovos konstrukcija išlaikys ir lovos apgultį

Papildomi kilogramai, įsiropštę vaikai, šuo ir katė: didesnis svoris šiai lovai – ne iššūkis. Jai pagaminti panaudota spygliuočių masyvo mediena. 

Čiužinius papildomai saugo Anti-Slip bangelės. Integruotos kojūgalyje, ant tachtų ir čiužinių, neleidžia nei čiužiniams, nei antčiužiniams nuslysti, tad visos lovos dalys išlieka savo vietose.

Kiekvieną užsakymą vykdome individualiai

Tiesą pasakius, kliento vardas lydi kiekvieną žingsnį. Mes tikime, kad šitaip išlaikome ryšį su žmogumi ir tampame asmeniškai atsakingi už aukščiausią kokybę.

Didžiąją dalį gamybos kuriant ir lovas, ir čiužinius sudaro rankų darbas. Taip užtikriname, kad kiekviena siūlė gultų į savo vietą ir kiekviena detalė tarnautų ilgus metus. Prieš supakuojant išsiuntimui, lovos yra surenkamos ir patikrinamos jungiamosios detalės, kad jums pristatytume nepriekaištingos kokybės lovą.

Audiniai ir aksesuarai miegamojo harmonijai

Lovų audiniai yra itin lengvai valomi, kai kurie – atsparūs augintinių nagams. Be to, jie yra patikrinti Martindale dėvėjimosi, spalvos blukimo bei pilingo testais. Jūsų pasirinkimui – austiniai, veliūro, bukle ir kiti baltiškų ar išskirtinių raštų audiniai.

Dekoratyvinės pagalvėlės, jaukumą kuriantys pufai, funkcionalios spintelės prie lovos, papildomo apšvietimo sistemos: prie lovos lengvai priderinsite aksesuarus, kurie neretai gali būti apvilkti tokiu pačiu audiniu.

Rekomenduojama Jums