Paklodės su guma

Paklodės su guma

LONAS paklodės su guma

LONAS paklodės su guma skirtos tiek suaugusių, tiek vaikų čiužiniams. Visos mūsų paklodės gaminamos iš aukštos kokybės 100% Premium medvilnės satino, kuris yra itin minkštas, plonas ir švelnus, bet kartu tankus ir tvirtas. Vienspalviai blizgūs audiniai dėl specifinių verpalų paruošimo ir audimo technologijų yra atsparūs blukimui, todėl aukščiausios kokybės paklodė džiugins ilgą laiką.

LONO asortimente siūlomos standartinių matmenų viengulės ir dvigulės paklodės su guma. Dviguliams čiužiniams galima rinktis iš 140x200, 160x200, 180x200 ir 200x200 dydžio paklodžių. Vienguliams čiužiniams gali būti pasirinkta paklodė su guma 90x200, o vaikų čiužiniams siūlomos 60x120 arba 70x140 matmenų paklodės. Verta žinoti, kad viengules ir dvigules paklodes siuvame net 30 cm aukščio čiužiniams. Vaikiškos paklodės su guma siuvamos taip, kad būtų pritaikytos 10 cm aukščio čiužinukams. Tad aukščiausios kokybės paklodžių įvairovė užtikrins visų šeimos narių ramų, malonų miegą ir lengvą priežiūrą.

Kodėl verta rinktis paklodes su guma?

Paklodė yra tai, kas miego metu turi daugiausiai sąlyčio su kūnu. Todėl tinkamos paklodės pasirinkimas yra labai svarbu siekiant užsitikrinti visapusiškai komfortišką ir kokybišką poilsį. Kokią paklodę pasirinkti? Šį klausimą girdime gan dažnai ir maksimaliai patogiam miegui rekomenduojame rinktis paklodes su guma. Neretu atveju paklodės be gumos miego metu susijaukia, pasislenka po kūnu ir sudaro raukšles, dėl kurių gali būti jaučiamas nepatogumas – raukšlės spaudžia, erzina, todėl miegant neišvengiama varginančio blaškymosi.

LONO asortimente esančios paklodės turi tvirtą gumą kampuose ir yra su lygiais kraštais, todėl jas itin patogu pritvirtinti prie čiužinio ir užtikrinti stabilų, švelnų bei malonų miego pagrindą.  Be to, mūsų paklodės su guma skirtos ne tik komfortiškam poilsiui, bet ir estetiškai miego aplinkai. Kadangi paklodė, turinti tvirtą gumą, apgaubia čiužinį iš visų pusių, nesimato išlindusių, nelygių paklodės kraštų, tad lova visuomet atrodo tvarkingai.

Į ką atkreipti dėmesį renkantis paklodes su guma?

LONAS asortimente siūlomos įvairių dydžių bei spalvų paklodės su guma skirtos tiek suaugusių, tiek vaikų ramiam ir patogiam miegui. Vis tik renkantis geriausiai miego poreikius patenkinančią paklodę labai svarbu atkreipti dėmesį į tam tikrus dalykus.

Paklodės su guma audinys

Geriausiai miego poreikius patenkina iš natūralių audinių pagamintos paklodės. Todėl visos LONO paklodės su guma yra siuvamos iš 100% Premium medvilnės satino. Ši ilgapluoštė medvilnė dar vadinama egiptietiška, kuri pripažįstama geriausia pasaulyje. Iš tokios medvilnės Italijoje išaudžiamas aukščiausios rūšies medvilnės satinas –  ypatingai švelnus, lengvas, tačiau kartu tvirtas bei ilgaamžis. Audiniams pasiekus Lietuvą, mūsų meistrų rankomis gaminama visa aukščiausios kokybės patalynė, taip pat ir paklodės su guma. LONAS satino paklodės su guma itin vertinamos tiek dėl kokybės, tiek dėl suteikiamų malonių pojūčių miego metu – jos yra pralaidžios orui, prisitaiko prie kūno temperatūros, užtikrina gaivos ir švaros pojūčius. Be to, visų paklodžių gamybai naudojamos  Oeko-Tex® sertifikuotos medžiagos, kurios yra visiškai saugios, tinkamos kūdikių ir vaikų miegui.

Paklodės su guma dydis

Maksimalų komfortą suteikia tik tinkamo dydžio paklodės su guma. Todėl renkantis dydį svarbu pasirinkti tokį pat kaip turimo čiužinio. Mūsų asortimente siūlomos viengulės ir dvigulės paklodės su guma. Populiariausias pasirinkimas – paklodės su guma 160x200 skirtos tokio pat dydžio čiužiniui ir užtikrinančios dar malonesnį bei patogesnį miego pagrindą. Mažesniems dviguliams čiužiniams siūlomos paklodės su guma 140x200, o didžiausi išmatavimai mūsų asortimente yra paklodės su guma 180x200 ir 200x200. Vienguliams suaugusių ar vaikų  čiužiniams 90x200 skirta tų pačių matmenų paklodė su guma 90x200, o vaikiškiems čiužinukams siūlome rinktis aktualiausių dydžių 60x120 ir 70x140 paklodes.

Paklodės su guma dizainas

Satino paklodės su guma dizainas yra ne ką mažiau svarbus nei jos audinys ar dydis. Siekiant išlaikyti darnų bei estetišką miegamosios lovos stilių, renkantis paklodę rekomenduojama jos spalvas bei atspalvius derinti prie patalynės. LONAS paklodės su guma yra vienspalvės, pasižyminčios užburiančiu satino blizgesiu, todėl nesunkiai rasite prie turimo ar planuojamo įsigyti patalynės komplekto derančią paklodę ir suteiksite savo miegamajam subtilios elegancijos, harmonijos ar prabangos.

Paklodės su guma suaugusiems ir vaikams

LONO asortimentas pritaikytas visų šeimos narių poreikiams, todėl kokybiškos, švelnios, estiškos ir ilgaamžės paklodės su guma skirtos tiek suaugusiųjų, tiek vaikų lovoms. Primename, kad paklodės internetu iš mūsų elektroninės parduotuvės užsakomos taip pat paprastai kaip ir daugelis kitų prekių. Tačiau kilus papildomiems klausimams dėl paklodės dydžio, audinio kokybės ar spalvos nedvejodami, susisiekite su mūsų ekspertais, kurie atsakys į visus rūpimus klausimus ir padės išsirinkti ramiam bei komfortiškam miegui tinkamiausią gaminį.