Patalynės komplektai

Patalynės komplektai

LONAS patalynės komplektai

LONAS HOME patalynės komplektai – bekompromisė kokybė ir išskirtinai malonūs pojūčiai miego metu. Kadangi patalynė yra tai, kas miegant turi artimiausią kontaktą su kūnu, pasirūpinome, jog visi mūsų patalynės komplektai užtikrintų maksimaliai malonų prisilietimą ir komfortišką poilsį. Patalynės užvalkalai siuvami iš 100% Premium medvilnės satino, kruopščiai ir atsakingai išglostant kiekvieną siūlę, yra ilgaamžiai ir dažyti  taip, kad laikui bėgant nebluktų nei spalvos, nei raštai, o subtilūs dizaino sprendimai suderinami tiek su moderniu, tiek su klasikiniu miegamojo interjeru.

LONO asortimente siūlomi įvairių dydžių, raštų bei spalvų kokybiški patalynės komplektai suaugusiems ir vaikams. Siūlome rinktis iš dviejų unikalių mūsų kolekcijų – Elegance ir Moderno - tiek jei jus domina viengulės patalynės komplektas, tiek jei jūsų prioritetas dvigulė patalynė. Sukūrėme tokią raštų ir spalvų įvairovę, kad ji patenkintų ir ieškančių itin specifinės stilistikos patalynės. Vaikiška patalynė mums taip pat labai svarbi, todėl jai skyrėme išskirtinį dėmesį kurdami žaismingus ar raminančius stilius. Todėl rinkdamiesi patalynės komplektą sau, čia pat galėsite rasti ir patalynę skirtą vaikams. Tad aukščiausios kokybės ženklu pažymėti patalynės komplektai suteikia galimybę pajusti atpalaiduojantį poilsį ir susikurti estetišką miego aplinką pagal kiekvieno poreikius. 

Patalynės komplektai iš Elegante kolekcijos

LONAS Elegante patalynės kolekcija išsiskiria tuo, jog joje siūlomi vienspalviai patalynės komplektai. Rinkdami patalynės spalvas apgalvojome tai, kas reikalinga ramiam miegui ir harmoningai miegamojo aplinkai, tad šioje kolekcijoje rasite raminančių pastelinių ir gilių tamsesnių spalvų patalynės komplektus.

Elegante kolekcija apjungia rafinuotą eleganciją, spalvų darną, užburiantį blizgesį ir aukščiausią kokybę. Šie patalynės komplektai gaminami iš egiptietiškos medvilnės, iš kurios profesionalių meistrų komanda Italijoje išaudžia 100% Premium medvilnės satiną. Šį audinį pasirinkome dėl unikalių, kokybiško miego poreikius patenkinančių savybių – toks audinys yra labai plonas ir minkštas, bet tuo pačiu pasižymi tvirtumu bei tankumu, kas užtikrina ypatingai malonų patalynės prisilietimą ir ilgaamžiškumą.

Elegante patalynės komplektai net ir po daugelio skalbimų nepraranda savo žvilgesio ir spalvos intensyvumo, nes Italijos meistrai audinius nudažo taip, kad jie nebluktų, o išskirtinio spindesio ir švelnumo šiai patalynei suteikia sviestuoto paviršiaus (angl. butter finishing) apdirbimo technologija. Visi Elegante kolekcijos patalynės komplektai gaminama iš Oeko-Tex® Standard 100 sertifikatą turinčių audinių, todėl yra visiškai saugūs ir tinkami net kūdikiams. Tad ieškant ypatingai švelnaus, kokybiško, ilgaamžio ir elegantiško patalynės komplekto, tokį rasite Elegante kolekcijoje.

Patalynės komplektai iš Moderno kolekcijos

LONAS Moderno patalynės kolekcija žavi originaliais dizaino sprendimais, puošiančiais tiek modernų, tiek klasikinį miegamojo interjerą. Šie margi patalynės komplektai atspindi metų laikų kaitą ir kviečia pajusti bei prisijaukinti ramų poilsį bei kintančią gamtos didybę. Ruduo, žiema, pavasaris, vasara – visi savaip žavūs metų laikai atsispindi šiuose patalynės komplektuose. Siekiant geriausiai išjausti kiekvieną metų laiką patalynės komplektų dizainus atnaujiname kasmet – keičiame raštus, spalvas taip, kaip keičiasi metų laikai, todėl šią patalynę vadiname riboto leidimo. Moderno patalynės komplektai neatsiejami nuo baltiškosios gamtos grožio,  tad čia nugula mūsų kraštų augmenijos motyvai, gražiosios Baltijos jūros prisiminimai, byrančių kopų smiltelės, neaprėpiamas dangus, nuolat čiurlenantis skaidrus upelis.

Skirdami ypatingą dėmesį ramumą, lengvumą ir gaivumą puoselėjančiam dizainui nepamiršome aukščiausios kokybės. Šios kolekcijos patalynės komplektai turi Oeko-Tex® sertifikatą, yra gaminami naudojant 100% Premium medvilnės satino audinį, kuris pasižymi minkštumu, švelnumu bei tvirtumu. Išrinkę raštus ir spalvas audinį atiduodame numarginti skaitmenine spauda Ispanijos meistrams. Skaitmeninės spaudos technologija užtikrina, kad dažai giliai įsiskverbtų į siūlą ir patalynės spalvos nesikeistų net ir po daugelio skalbimų. Dėl šių priežasčių patalynės užvalkalai savo intensyviomis spalvomis, margais raštais ir ypatingu švelnumu džiugina ilgus metus tiek suaugusius, tiek vaikus.

Viengulės patalynės komplektai suaugusiems ir vaikams

LONAS viengulės patalynės komplektas – dažnas pasirinkimas ieškant aukščiausios kokybės ženklu pažymėtos patalynės tiek suaugusiems, tiek vaikams. Viengules patalynes siūlome rinktis iš dviejų mūsų kolekcijų – Elegante ir Moderno. Elegante patalynė yra pamėgta tų, kurie ieško itin elegantiškų dizaino sprendimų ir kuria harmoningą miegamojo atmosferą. Moderno viengulės patalynės dėl margų raštų ir žaismės  populiarios vaikų bei paauglių tarpe, tačiau šiems patalynės komplektams nelieka abejingi ir suaugusieji. Vis tik norintiems rasti kompromisą ir turėti daugiau variacijų su vienu patalynės komplektu siūlomi dvipusės patalynės komplektai, kurių viena pusė yra vienspalvė, o kita – išmarginta raštais.

Visi mūsų viengulės patalynės komplektai yra gaminami iš 100% Premium medvilnės satino, garantuojančio malonius pojūčius ir patalynės kokybę bei ilgaamžiškumą. Gausiame asortimente siūlomi populiariausi viengulės patalynės išmatavimai. Vieni dažniausių pasirinkimų – patalynės komplektai 140x200 ir 150x200 skirti suaugusiųjų, paauglių ir vaikų antklodėms bei pagalvėms. Šių matmenų patalynė komplektai pritaikyti komfortiškam vieno asmens erdvės pojūčiui. Kūdikių ir vaikų antklodėms bei pagalvėms siūlomi 100x140 dydžio viengulės patalynės komplektai. Vaikiška patalynė 100x140 gaminama iš tokio pat audinio kaip ir suaugusių, todėl yra visiškai saugi, minkšta bei švelni. Pasirinkto dydžio viengulės patalynės komplektas bus sudarytas iš antklodės ir pagalvės užvalkalo, kurie pasižymi kokybiškam miegui reikalingomis savybėmis, malonūs liesti, neblunka net ir po daugelio skalbimų ir yra ilgaamžiai.

Dvigulės patalynės komplektai visų poreikiams

LONAS dvigulės patalynės komplektai skirti visiškos laisvės ir raminančio poilsio pojūčiams, nes po dvigule, švelniai apgaubiančia antklode komfortiškai jausis tiek vienas asmuo, tiek pora, tiek gausi šeima. Dvigulė patalynė gali būti pasirinkta iš vienspalvės Elegante arba iš margosios Moderno kolekcijos. Priklausomai nuo individualių norų, mėgstamos spalvos ar aistros žaviems raštams patalynės komplektą atras kiekvienas. Mūsų asortimente siūlomi įvairių dydžių dvigulės patalynės komplektai. Kvadratinis patalynės komplektas 200x200 leis nebegalvoti, kuri antklodės kraštinė yra ilgesnė, o kuri – trumpesnė, tad švaros dieną tokios antklodės pervilkimas yra pats lengviausias bei greičiausias. Patalynės komplektas 200x220 – populiariausias pasirinkimas tiek tarp tų, kurie miega vieni, tiek tarp tų, kurie miega dviese, nes suteikia taip dažnai trokštamą laisvės ir erdvės pojūtį. Patalynės komplektai 220x240 – didžiausi mūsų asortimente ir yra skirti tiems, kurie turi karališkas miego erdves.

Svarbu žinoti, kad dvigulės patalynės komplektacijoje yra du pasirinkto dydžio antklodžių užvalkalai ir du standartinio dydžio pagalvių užvalkalai.  Visi dvigulės patalynės komplektai gaminami iš 100% Premium medvilnės satino, kuris net būdamas labai plonas ir minkštas, yra itin tankus, todėl tarnauja daug metų. Pasirinkus norimo dizaino ir išmatavimų LONAS dvigulės patalynės komplektą, kokybišką miegą ir ramų poilsį užsitikrinsite ilgam laikui.

Patalynės komplektai vaikams ir kūdikiams

LONAS vaikiška patalynė – puiki investicija į kokybišką ir ramų vaikų miegą. Mūsų asortimente esantys patalynės komplektai vaikams ir kūdikiams žavi savo grožiu, džiugina aukščiausia kokybe, ilgaamžiškumu bei audinio tvarumu. Ieškant kokybiško ir stilingo patalynės komplekto įvairaus amžiaus vaikams, tokį galima rinktis iš dviejų kolekcijų – gražiausioms spalvomis nudažytos Elegante ir žaismingais raštais išmargintos Moderno. Visuomet patariame leisti vaikams patiems išsirinkti norimo stiliaus patalynę, nes tai padeda susikurti maloniausią miego aplinkos nuotaiką, kas yra itin svarbu gerai savijautai panyrant į poilsį.

   Visi mūsų vaikiški patalynės komplektai pasiūti iš tų pačių audinių kaip ir suaugusiųjų patalynė ir turi Oeko-Tex® sertifikatą, užtikrinantį saugumą net jautriausią odą turintiems vaikams bei kūdikiams. Skirtingoms lovoms skirtingų išmatavimų ir patalynės komplektai. Dažniausias pasirinkimas vyresnių vaikų ir paauglių antklodėms bei pagalvėms – vaikiška patalynė 140x200 arba 150x200 dydžio patalynė. Mažesniems tinkamiausi 100x140 patalynės komplektai. Vaikiška patalynė 100x140 puikiai patenkina pačių mažiausiųjų poreikius, nes dėl patikimos kokybės neerzina, nealergizuoja odelės, nekelia diskomforto ir leidžia ramiai bei patogiai išsimiegoti. Atkreipkite dėmesį, kad visi patalynės komplektai vaikams sudaryti iš vieno užvalkalo antklodei ir vieno pagalvės užvalkalo, tad pasirinkus reikiamo dydžio patalynę pasirūpinsite visapusiškai jaukia, saugia, atpalaiduojančia ir estetiška vaiko miego aplinka.

Kodėl medvilnės satino patalynė?

Neretai sulaukiame klausimo: kodėl patalynės komplektų siuvimui pasirinkome medvilnės satiną? Dėl aukščiausios kokybės ir maloniausių pojūčių miego metu. Verta pažymėti, kad medvilnės satino patalynė turi daugybė privalumų ir neretu atveju ši medžiaga miegą pakylėja į kitą  – aukštesnį lygį. LONO patalynės komplektai yra siuvami iš ilgapluoštės 100% Premium medvilnės. Tai – kruopščiai atrinkta medvilnė be jokių priemaišų. Iš tokios medvilnės suvyti siūlai yra tvirti, o suaudus satino būdu ir pasiuvus patalynę, šioji prilyginama šilko švelnumui ir tvirtumui.

Verta pastebėti, kad mūsų patalynės satino audinio tankis yra 300 TC, o tai yra optimalus patalynės audinio tankis, garantuojantis bekompromisę kokybę ir ypatingus pojūčius poilsio metu. Tam, kad medvilnės satino patalynės komplektai užtikrintų ne tik malonų poilsį, bet ir sužavėtų estetiškais dizaino sprendimais, prieš medvilnės satino audiniui atkeliaujant į siuvyklą Lietuvoje, šis yra tobulinamas Italijos ir Ispanijos meistrų iki smulkiausių detalių. Tad suvienijus patirtį, profesionalias žinias, naudojant saugias, sertifikuotas medžiagas ir technologijas siuvame medvilnės satino patalynės komplektus, įtinkančius net išrankiausių miego poreikiams.

Domina LONO patalynės komplektai?

Svarstote, kokį LONO patalynės komplektą įsigyti? Patalynės komplektai internetu išsirenkami lygiai taip pat, kaip ir kitos prekės, tai padaryti lengva, kai žinote savo norus bei pageidavimus, tad netrukus galite džiaugtis nauja, kokybiška ir stilinga patalyne. Nesate tikri dėl spalvų ar raštų? Kviečiame atvykti į artimiausią mūsų saloną, pamatyti, paliesti bei prisijaukinti labiausiai patikusį patalynės komplektą. LONO kokybiško miego ekspertai atsakys visus jus dominančius klausimus, prireikus plačiau papasakos, kuo vieni patalynės komplektai išsiskiria iš kitų, tai pat supažindins su unikaliomis audinių savybėmis miego metu.