−10%

Kelioninė pagalvė SONA

Nuo 31,50€ 35,00€

Jei miegas ilgame kelyje yra jūsų gyvenimo dalis, ši pagalvė pakeis šio poilsio kokybę. Patogi ir kompaktiška pagalvėlė pagaminta iš prisitaikančios viskoelastinės medžiagos Memospace®. Ji išlaikys taisyklingą stuburo padėtį ir atpalaiduos kaklo raumenis. Sudie jausmui kelionėje po miego, kuris primena, lyg būtum atsikėlęs sulaužytas.

  Palaiko kaklą ir sprandą

  Tinka jautriems ir alergiškiems žmonėms

  Užvalkalas su lino pluoštu skalbiamas iki 60°C

Dydis
31,50€
35,00€
Kelioninė pagalvė SONA
31,50€
Pristatymas - 3 d.d.
Iki nemokamo pristatymo liko: 200,00€
Lizingo skaičiuoklė
Sblizingas.lt - naujasdizainas.com

Likučiai parduotuvėje

Parduotuvė Adresas Telefonas rezervacijai
PC Ogmios miestas P. Lukšio g. 17, Vilnius +370 610 43917
PPC Ozas Ozo g. 18, Vilnius +370 665 01326
PC BIG Ukmergės g. 369, Vilnius +370 610 80452
PLC Mega Islandijos pl. 32, Kaunas +370 664 37879
PC Minijos baldų centras Dubysos g. 21, Klaipėda +370 611 05611
PPC Saulės miestas Tilžės g. 109, Šiauliai +370 686 79735

Informacija

Pristatymas
Išmatavimai
Sudėtis
Garantija

Laiko patikrinta sudėtis giliam miegui ir lengvam rytui

Užvalkalas su lino pluoštu

Nuimamas ir skalbiamas užvalkalas su lino pluoštu padeda palaikyti švarą ir suteikia minkštumo pojūtį. Jame nesiveisia dulkių erkutės, o sudėtyje esantis linas gerai garina drėgmę. Užvalkalą galima skalbti iki 60°C temperatūroje, kurioje žūsta bakterijos ir yra geriausiai pašalinamos dėmės.

Minkštas užpildas Memospace®

Guldykite galvą lyg ant samanų. Šį jausmą kuria NASA kosminių technologijų pagrindu sukurta medžiaga Memospace®. Ji prisitaiko prie galvos bei kaklo linkių ir taip padeda palaikyti teisingą stuburo padėtį miegant, sukurdama visą kūną atpalaiduojančio komforto jausmą. Papildomas profiliavimas skylutėmis padaro pagalvę ypatingai pralaidžią orui.

Ricinos aliejaus užpildas

Viskoelastinė medžiaga Memospace® iki 22% pripildyta ricinos aliejumi. Šis aliejus naudojamas medicinoje. Jis pasižymi natūraliomis priešuždegiminėmis ir antibakterinėmis savybėmis, kurias įvertins alergiški ir jautrios odos žmonės.

Pagalvę saugantis įdėklas L-Slip®

Jo funkcija – surinkti poliuretano dulkes ir taip saugoti namų aplinką. Be to, pagalvojome ir apie jūsų patogumą – dėl šio įdėklo medžiagos, lengva nuvilkti ir užvilkti pagalvės užvalkalą.

Kokybė, kokybė, kokybė: ji leidžia miegoti ramiai ilgus metus

Gaminius nuo 1993 m. gaminame rankomis iki paskutinės siūlės. Tiesiog nėra kito būdo norint užtikrinti aukštą kokybę.

Toks nuglostymas lemia visų konstrukcinių detalių tikslumą. Kiekviena siūlė įsiūta tvirtai, kad neiširtų. Kiekviena medžiaga tiksliai gula ten, kur reikia.

Arčiausiai jūsų odos – sveikatai saugus gaminys

Kuriame tvarius gaminius, kurie jums leidžia vartoti lėčiau ir gyventi sveikiau. Ypatingą dėmesį skiriame medžiagų kokybei ir sudėčiai.

Kur galime, naudojame Oeko-Tex® sertifikuotas medžiagas. Šį sertifikatą turintys produktai yra saugūs ir tinkami net kūdikiams. Jie neturi alergiškų medžiagų, formaldehidų, sunkiųjų metalų ar draudžiamų pesticidų. Jie yra saugūs ir tinkami net kūdikiams.

Rekomenduojama Jums