−30%

Patalynės komplektas FLOW

Nuo 83,30€ 119,00€

FLOW patalynė – jums, jei klojant lovą ryte norite pasipildyti energija. Ši raštuota patalynė papuoš miegamąjį ir pakylės jį virš kasdienybės. Užvalkalai yra pagaminti iš dviejų medvilnės satino audinių, todėl ją galite naudoti skirtingomis pusėmis. Atklojus raštuotąją pusę, lova taps interjero akcentu, o derinant vienspalvę su raštuota – įneš lengvos žaismės.

  Ilgai išliekantys skaitmenine spauda marginto audinio raštai

  Minkšti ir švelnūs medvilnės satino audiniai

  Mūsų dizainerių atrinkti raštai ir spalvos taip, kad derėtų geriausiai

  Antklodžių ir pagalvių užvalkalai su paslėptu tos pačios spalvos užtrauktuku

  Tvari pakuotė, kurią galėsite naudoti kaip maišelį

Dydis
83,30€
119,00€
Patalynės komplektas FLOW
83,30€
Pristatymas - 3 d.d.
Iki nemokamo pristatymo liko: 200,00€
Lizingo skaičiuoklė

Informacija

Pristatymas
Dvigulės patalynės komplektacija
Viengulės patalynės komplektacija
Sudėtis
Garantija

Pasinerkite į švelnumą ir mėgaukitės juo ilgus metus

Patalynė yra pasiūta iš ilgapluoštės egiptietiškos medvilnės satino. Ji pripažįstama kaip geriausia pasaulyje. Toks Premium rūšies medvilnės satinas, net būdamas labai plonas ir minkštas, yra itin tankus, todėl tarnauja daug metų.

Šio audinio tankis – TC300. Suprantantiems matą, šis skaičius daro įspūdį.

Raštai ir spalvos, kurie nenustoja džiuginti

Tikriausiai esate patyrę jausmą, kada tenka atsisveikinti su spalvomis ir raštais, nes šie po kiekvieno skalbimo nublanksta. Šis audinys margintas skaitmeninės technologijos spauda, kuri užtikrina, kad dažai giliai įsiskverbtų į siūlą. O kitos patalynės pusės vienspalvis audinys puoš sodriomis spalvomis ilgus metus. Jam naudojamas aukštos klasės blukimui atsparus dažymas.

Kiekvienos šalies meistrai atliko tai, ką geba geriausiai

Iš Premium medvilnės Italijos meistrai išaudė vienspalvį medvilnės satiną – itin lengvą ir tvirtą audinį. O štai Ispanijos meistrai kitą patalynės užvalkalų audinio pusę papuošė skaitmenine spauda LONAS HOME dizainerių išrinktais raštais. Šiuos audinius kartu sujungė ir patalynę pasiuvo kruopščios Lietuvos siuvėjų rankos. Dabar paleidžiame keliauti į jūsų rankas ir namus, kur ji tarnaus ilgus metus.

Tvari ir naudinga pakuotė

Pagalvojome apie tvarumą: pakuočių maišeliams pasirinkome tuos pačius audinius, iš kurių siuvame patalynę. Taip atsisakėme perteklinio plastiko ir naudingai panaudojame audinio atraižas. O maišelius galima naudoti vėl ir vėl – patogu keliaujant ar tvarkingai susidėti patalynę ją išskalbus.

Arčiausiai jūsų odos – sveikatai saugus gaminys

Kuriame tvarius gaminius, kurie jums leidžia vartoti lėčiau ir gyventi sveikiau. Ypatingą dėmesį skiriame medžiagų kokybei ir sudėčiai.

Patalynei siūti naudojame Oeko-Tex® sertifikuotas medžiagas. Šį sertifikatą turintys produktai neturi alergiškų medžiagų, formaldehidų, sunkiųjų metalų ar draudžiamų pesticidų. Jie yra saugūs ir tinkami net kūdikiams.

Rekomenduojama Jums