−10%

Vaikiška lova LIEPA II

Nuo 805,50€ 895,00€
Prailgintas galvūgalis
Patalynės dėžė
Audiniai
Dydis
Trispalvė čiužinių kolekcija
Klasikinė čiužinių kolekcija
Vaikiški čiužiniai
Antčiužiniai
Aksesuarai ir priedai
Dekoratyvinės pagalvėlės
985,50€
1 095,00€
Vaikiška lova LIEPA II
985,50€
Pristatymas - 20 d.d.
Iki nemokamo pristatymo liko: 200,00€
Lizingo skaičiuoklė

Privatumo suteikianti lova vaikui ar paaugliui

LIEPA išsiskiria savo aptakia galvūgalio konstrukcija. Ji sukuria saugią ir patogią miego erdvę, kuria neretai tenka dalintis su broliu ar seserimi. Lova kruopščiai apsiūta audiniu visuose kampuose, kad garantuotų minkštumą ir būtų maloni liesti.

Šio dizaino lova skirta įsilieti į kambario erdvę, tad sukūrėme tris variacijas – galvūgalis su prailginta kaire lovos kraštine, galvūgalis su prailginta dešine lovos kraštine ir universalus U formos galvūgalis.

  Galvūgalio užlenkimai suteikia jaukumo ir saugumo jausmą

  Padidinto atsparumo klijuotos beržo medienos plokštės užtikrina tvirtumą

  Minimalistinis dizainas leidžia lovą naudoti ilgus metus

  Lova manufaktūroje gaminama asmeniškai jums

Informacija

Pristatymas ir surinkimas
Išoriniai matmenys
Garantija

Kad miškai žaliuotų

Jūsų lova kitą pavasarį prigis medeliu. Už kiekvieną įsigytą lovą pasodinsime po medį LONAS miške.

Daugiau informacijos: Kad Lietuva žaliuotų: „LONAS“ sodins po medelį už kiekvieną Baltijos šalyse klientų įsigytą lovą >

Lovos dizainerė – Gaudutė Žilytė

„Projektuodama lovų seriją LIEPA, siekiau, kad baldas suteiktų vaikui saugumą tiek fizine, tiek emocine prasme. Lovos sienelė tarsi apkabindama kuria jaukaus privatumo pojūtį, kuris labai svarbus kuomet kambaryje gyvena keli žmonės. Vaikai svajotojai ir kūrėjai, namelių statytojai, gali ramiai ilsėtis liepos paunksmėje po darbingos dienos“.

Lovos konstrukcija išlaikys ir lovos apgultį

Įsiropštę draugai, šuo ir katė: didesnis svoris šiai lovai – ne iššūkis. Ji gaminama iš padidinto atsparumo klijuotos beržo medienos plokščių, sukabinant kampus dvejose vietose metaline jungtimi. Tai – vienu kartu daugiau nei būtina. Be to, lovos kojūgalio kampus užapvalinome taip suteikdami lovai išskirtinio jaukumo.

Grotelės užtikrina, kad čiužinys nedubtų į tarpus ir išliktų taisyklingos formos ilgą laiką. Jos gaminamos iš elastingų ir tvirtų 28 lamelių, kurių plotis 35 mm. Tai suteikia tvirtumą ir leidžia lovą naudoti su visų rūšių čiužiniais.

Kiekvieną užsakymą vykdome individualiai

Tiesą pasakius, kliento vardas lydi kiekvieną žingsnį. Mes tikime, kad šitaip išlaikome ryšį su žmogumi ir tampame asmeniškai atsakingi už aukščiausią kokybę.

Didžiąją dalį gamybos kuriant ir lovas, ir čiužinius sudaro rankų darbas. Taip užtikriname, kad kiekviena siūlė gultų į savo vietą ir kiekviena detalė tarnautų ilgus metus. Prieš supakuojant išsiuntimui, lovos yra surenkamos ir patikrinamos jungiamosios detalės, kad jums pristatytume nepriekaištingos kokybės lovą.

Audiniai ir aksesuarai miegamojo harmonijai

Lovų audiniai yra itin lengvai valomi, kai kurie – atsparūs augintinių nagams. Be to, jie yra patikrinti Martindale dėvėjimosi, spalvos blukimo bei pilingo testais. Jūsų pasirinkimui – austiniai, veliūro, bukle ir kiti baltiškų ar išskirtinių raštų audiniai.

Dekoratyvinės pagalvėlės, jaukumą kuriantys pufai, funkcionalios spintelės prie lovos, papildomo apšvietimo sistemos: prie lovos lengvai priderinsite aksesuarus, kurie neretai gali būti apvilkti tokiu pačiu audiniu.

Rekomenduojama Jums