−10%

Čiužinys VEGA PLIUS

Nuo 270,00€ 300,00€

Jei ieškote kieto čiužinio, kuris suteiktų tvirtą pagrindą, šis čiužinys – jums. Ypač rekomenduojamas senjorams, kuriems reikia tvirtos atramos verčiantis ant šono, prisėdant ant krašto ir išlipant iš lovos. Viena čiužinio pusė yra kieta su standaus putų poliuretano (RE) sluoksniu, kita – minkštesnė su elastingu Lono-Tec® I sluoksniu.

  7 anatominės zonos palaiko sveiką kūno padėtį

  Tvari Lono-Tec® I medžiaga yra lėtai besidėvinti ir draugiška aplinkai

  Tankus spyruoklių tinklas neperduoda šalia gulinčio žmogaus judesių

  Gaminiui taikoma 2 metų garantija dėl jo aukštos kokybės

Dydis
270,00€
300,00€
Čiužinys VEGA PLIUS
270,00€
Pristatymas - 3 d.d.
Iki nemokamo pristatymo liko: 200,00€
Lizingo skaičiuoklė
Čiužinys VEGA PLIUS
Antibakterinis užvalkalas su Lonofibre®

Pirmasis sluoksnis padeda palaikyti švarą. Audinį sudaro 100% poliesteris, kuris pasižymi antibakterinėmis savybėmis. Jame nesiveisia ir dulkių erkutės. Prireikus, užvalkalas patogiai nusiima atsegus užtrauktuką per visas 4 kraštines, todėl nereikės atidėlioti švaros dienos. Specialios Lonofibre® technologijos 3 sluoksnių užvalkalą galima skalbti iki 60°C temperatūroje, kurioje žūsta bakterijos ir yra geriausiai pašalinamos dėmės.

Elastingas sluoksnis Lono-Tec® I

Šį sluoksnį sudaro 2 cm Lono-Tec® I medžiagos. Tai – itin pralaidus orui ir elastingas patentuotas putų poliuretanas. Lono-Tec® I pasižymi puikiomis ortopedinėmis savybėmis ir užtikrina teisingą atramą stuburui bei visai raumenų sistemai. Be to, ši medžiaga saugi sveikatai ir draugiška aplinkai.

Ypač tvirtą atramą teikiantis putų poliuretano sluoksnis

3 cm susmulkinto ir vėliau supresuoto putų poliuretano sluoksnis suteikia labai tvirtą pagrindą. Šios medžiagos tankis siekia 60 kg/m3: suprantantiems fiziką, šis tankis daro įspūdį. Tokia technologija pagaminta medžiaga išlaiko net didesnio svorio žmogų, nedarant kompromiso sveikai kūno padėčiai.

Spyruokles saugantis sluoksnis

Miegokite saugiai. Tai – techninis veltinis, kuris tvirtai laiko spyruokles. Jis užtikrina, kad spyruoklės neiššautų ir nepažeistų viršutinių sluoksnių net po dešimtmečių naudojimo.

Labai jautrus spyruoklių tinklas

Šio čiužinio kvadratiniame metre yra net 245 spyruoklės, taigi, beveik 800 spyruoklių 160x200 čiužinyje. Daugiau jų yra tik TYLA® PLIUS ir MULTI VEGA čiužinyje. Toks spyruoklių tankis leidžia išgauti ypatingą prisitaikymą ir komforto jausmą: kiekviena jų individualiai reaguoja į nedidelį kūno plotą.

Elastingas sluoksnis Lono-Tec® I

Šį sluoksnį sudaro 3 cm Lono-Tec® I medžiagos. Tai – itin pralaidus orui ir elastingas patentuotas putų poliuretanas. Lono-Tec® I pasižymi puikiomis ortopedinėmis savybėmis ir užtikrina teisingą atramą stuburui bei visai raumenų sistemai. Be to, ši medžiaga saugi sveikatai ir draugiška aplinkai.

Čiužinį saugantis įdėklas L-Slip®

Jo funkcija – surinkti čiužinio dulkes ir taip saugoti namų aplinką. Be to, pagalvojome ir apie jūsų patogumą – dėl šio įdėklo medžiagos lengva nuvilkti ir užvilkti čiužinio užvalkalą. Tai palengvina čiužinio priežiūrą: jokio stumdymosi dėl to, kieno eilė rūpintis namų tvarka.

Informacija

Čiužinio pristatymas ir seno išvežimas
Kietumas ir svorio rekomendacija
Išmatavimai
Garantija

Stabilumas ir saldus miegas, net jei kitam – nesimiega

Mes pagalvojome, kaip saugoti jūsų miegą. Speciali spyruoklių konstrukcija šiame čiužinyje neperduoda šalia gulinčio žmogaus judesių.

Kitaip nei ekonominiuose, šiame čiužinyje sumontuota begalė spyruoklių. Taip paviršius įspaudžiamas tik spaudimo vietoje. Be to, kiekviena spyruoklė turi atskirą užvalkalą, tad juda ypač tyliai. Ir taip – daugybę metų.

7 minkštumo zonos stuburo ir viso kūno poilsiui

Prisiminkite lengvo kūno jausmą atsibudus. Šis čiužinys yra inovatyvaus dizaino, kurį sukurti padėjo kineziterapeutai. Čiužinio konstrukcija leidžia atsipalaiduoti raumenims, o stuburui – taisyklingai išsitiesti.

Čiužinyje integruotos 7 spyruoklių minkštumo zonos pagal žmogaus anatomiją. 4 kietesnės zonos suteikia tvirtą atramą galvai, liemeniui, šlaunims bei pėdoms, o 3 minkštesnės – leidžia lengvai įdubti petims, dubeniui ir blauzdoms.

Kokybė, kokybė, kokybė: ji leidžia miegoti ramiai ilgus metus

Čiužinius nuo 1993 m. gaminame rankomis iki paskutinės siūlės. Tiesiog nėra kito būdo, norint užtikrinti aukštą gaminio kokybę.

Toks čiužinio nuglostymas lemia visų konstrukcinių detalių tikslumą. Kiekviena siūlė įsiūta tvirtai, kad neiširtų. Kiekviena spyruoklė juda tiksliai ir nesitrina į kitas. Kiekviena medžiaga tiksliai gula ten, kur reikia, kad apsaugotų detales nuo deformacijos ar irimo.

Arčiausiai jūsų odos – sveikatai saugus čiužinys

Kuriame tvarius čiužinius, kurie jums leidžia vartoti lėčiau ir gyventi sveikiau. Ypatingą dėmesį skiriame medžiagų sudėčiai.

Kur galime, naudojame Oeko-Tex® sertifikuotas medžiagas. Šį sertifikatą turintys produktai yra saugūs ir tinkami net kūdikiams. O sintetines dalis, kurios būtinos čiužinio savybėms, apvelkame patentuotu įdėklu, kad šios tarnautų ilgai ir nedulkėtų.

Rekomenduojama Jums

50 000+ geriau miegančių klientų